Salgs- og leveringsbetingelser

Dette er salgsbetingelsene til Barnestreker AS som har utgangspunkt i standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett fra forbrukerrådet.

Leveransevilkår
Barnestreker AS sender bestillinger til hele Norge ( med unntak av Svalbard og Jan Mayen ) Normal leveringstid er 2-5 virkedager, men vi tar forbehold om lengre leveringstid i perioder med mye trafikk hos oss eller vår transportpartner.

Brevpakker leveres normalt sett i din postkasse. Men i noen tilfeller, for eksempel hvis postkassen er full eller pakken er for stor, må den hentes på ditt nærmeste postkontor eller post i butikk. Da vil du få hentemelding på SMS og/eller e-post.

Betaling

Vi benytter Klarna Checkout som betalingssystem. Med Klarna Checkout er det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nett. Først bekrefter du ditt kjøp, deretter velger du hvordan du vil betale.

Har du spørsmål angående din faktura, vennligst kontakt Klarna kundeservice: Klarna Support

Priser
Prisene som er oppgitt i nettbutikken er inkludert merverdiavgift, toll o.l. Summen du ser i din handlekurv før bestilling er gjennomført har ingen skjulte avgifter og inkluderer fast frakt.

Frakt
Hos Barnestreker er det fast frakt. Små pakker sendes normalt som brevpakke. Større forsendelser hentes på postkontor. Da vil du få hentemelding på SMS eller e-post.

Reklamasjon
Hvis du skulle være så uheldig å motta en vare som er skadet eller du har fått feil referanse, ta kontakt innen 14 dager så løser vi dette:
Mail til kontakt@barnestreker.no 

Bytte- og angrerett
Du kan bytte de fysiske varer som du har bestilt på barnestreker.no innen 14 dager, så sant det er ubrukt og uskadet. Kjøper må selv dekke returkostnader, og varene sendes til:
Barnestreker Lillesand AS, Strandgata 6, 4790 Lillesand

Når vi har mottatt pakken behandler vi den og vi tar kontakt dersom noe er uklart.

Vareinformasjon
Barnestreker gjør hele tiden sitt beste for å gi deg korrekte produktopplysninger. Vi tar likevel forbehold om skrivefeil.

Partene
Selger
Firmanavn: Barnestreker Lillesand AS
Postadresse:  Skuggevik 12, 4790 Lillesand
Besøksadresse: Strandgata 6, 4790 Lillesand
E-post: kontakt@barnestreker.no
Telefonnummer: +47 911 67 199 / 908 90 682
Organisasjonsnummer: 918 713 786
MVA nummer: 918713786MVA

Kjøper er den person som foretar bestillingen.

Konfliktløsning
Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Kjøperen kan ta kontakt med
Forbrukerrådet for å få bistand i en eventuell tvist med selger. Dersom minnelig løsning ikke oppnås etter megling i Forbrukerrådet, kan partene skriftlig begjære at Forbrukerrådet
fremmer tvisten for Forbrukertvistutvalget. Vedtak av Forbrukertvistutvalget er rettskraftig fire uker etter forkynning. Før vedtaket er rettskraftig, kan partene, ved innsendelse av stevning til Forbrukertvistutvalget, bringe vedtaket inn for tingretten.